Сухата река

Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
65
Етаж:
1
Етажност:
7
Цена:
89000€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
100
Етаж:
2
Етажност:
5
Цена:
220000€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
74
Етаж:
8
Етажност:
12
Цена:
198000€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
115
Етаж:
3
Етажност:
4
Цена:
199900€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
76
Етаж:
7
Етажност:
14
Цена:
140000€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
77
Етаж:
5
Етажност:
8
Цена:
149900€