ул. Христо Ковачев

Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
58
Етаж:
2
Етажност:
4
Цена:
80000€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
103
Етаж:
2
Етажност:
6
Цена:
136000€